WordPress - Woordenboek

Ondertitel in WordPress

Website Ondertitel

Na installatie hadden we al de website titel en ondertitel ingesteld. Sommige thema’s zullen wel de ondertitel gebruiken en andere weer niet. Zoekmachines maken er wel gebruik van en daarom is het aan te raden om de website-ondertitel wel in te vullen en woorden te gebruiken (in een goede leesbare zin) waarop u gevonden wilt worden.

Ondertitel in browser:

WordPress Website Ondertitel

Website Ondertitel

De website-titel is hier “fred’s Blog!” en de ondertitel “Just another WordPress site”.

Post Ondertitels

Standaard heeft WordPress niet de mogelijkheid om bij berichten of pagina’s ondertitels te plaatsen. Er zijn wel een paar plugins die dat bewerkstelligen:

WordPress berichten ondertitel plugins

Ondertitel Plugins

Geef in het zoekveld op de plugin-pagina van WordPress.org de term “subtitles” op en er verschijnen een aantal plugins die dat kunnen.

Het gebruik ervan is eenvoudig. Na installatie en activatie verschijnt er een extra veld onder het titel-veld van de pagina of bericht in de classic editor. Afhankelijk van het thema zal de ondertitel dan getoond worden of niet. Deze plugins zijn ook nog niet getest (en aangepast) met de nieuwe Gutenberg editor.

Vragen & Info

Heeft u vragen naar aanleiding van deze uitleg, stuur ons dan een mail op: info@qwain.nl of geef een reactie via onderstaand reactie-formulier.

Ondersteuning staat bij ons op nummer 1, wij zijn u graag van dienst !

Op de hoogte blijven van alle WordPress Nieuwtjes, Tips & Tricks… volg ons dan op Facebook .