QWAIN - Quality Without Any Interesting Name
Uw partner voor professioneel, snel en betrouwbaar website design, ontwikkeling en trainingen.

WordPress SEO - Zoekmachine Optimalisatie

WordPress SEO is een belangrijk onderdeel van iedere website die goed vindbaar is in Google en overige zoekmachines.

Zoekmachines hanteren honderden regels om de positie te bepalen van de plaats van uw website in de zoekresultaten. Het alleen gebruik van een mooi trefwoord is dus niet voldoende. Het juist toepassen van de SEO regels bepalen grotendeels uw ranking. Beveiliging, laadsnelheid en design spelen tevens een rol.

Wij kunnen u behulpzaam zijn om uw website beter te laten scoren in de zoekresultaten en die score vast te houden of te verbeteren.


WordPress SEO

Alle content op uw website dragen hun steentje bij voor de ranking in de zoekresultaten. Om dan het beste resultaat te bereiken dienen ze allemaal bekeken te worden.

De tekst op een pagina heeft zo zijn bijdrage, maar ook de afbeeldingen. Hoe staat het dan met de “focus trefwoorden” voor die pagina, de pagina-lengte, etc. En dat zijn slechts kleine onderdelen die zorgen, mits goed ingesteld, voor een betere vindbaarheid in Google.

Snelheid van het laden van een pagina, beveiliging van de website en design spelen tegenwoordig ook mee. Google vindt het namelijk net zo fijn als uw bezoekers als een pagina er mooi uit ziet, goed toonbaar is op een mobiel, snel laad en beveiligd is.

Zoekmachine optimalisatie heeft dus veel meer om handen dan simpelweg een aantal zoekwoorden op te nemen in uw website. Wij kunnen dat hele proces voor u uit handen nemen en uw website optimaliseren voor alle zoekmachines.

Na de optimalisatie krijgt u tevens een korte training van ons met een aantal tips en tricks om uw website daarna ook SEO-vriendelijk te houden.


WordPress Snelheid Optimalisatie

WordPress GevorderdHet snel laden van een pagina speelt ook een rol bij de score van Google. Laad uw website net iets sneller als die van uw concurrent zal die van u een hogere score krijgen bij de vindbaarheid.

Een juist gebruik van afbeeldingen (en/of video) speelt een rol, maar is slechts een detail van de snelheid waarmee een pagina getoond zal worden.

Het optimaliseren van hoe uw WordPress website omgaat met het inladen van bepaalde broncodes draagt zijn steentje bij. Het gebruik van een “cache” systeem, het ondersteunen van de juist PHP-versie, etc.

Allemaal factoren welke mede de ranking van de plaats van uw website bepalen in de zoekresultaten.

In het gehele proces van SEO bekijken we dus ook de snelheid van uw website en zullen, indien van toepassing, daar dan ook verbeter punten voor aandragen en die in overleg met u doorvoeren.


WordPress Website Beveiliging

WordPress Website Beveiliging

Eind 2016 heeft Google aangekondigd websites hoger te zullen gaan waarderen als die zijn beveiligd met een SSL-certificaat. Een website met SSL-certificaat is herkenbaar door het “groene slotje” in de adresbalk van uw webbrowser.

Het aanbrengen en gebruik van zo’n certificaat heeft direct invloed op uw score binnen de zoekmachines.

Zo’n certificaat wordt veelal gratis aangeboden (meegeleverd) bij een hostingpakket. Echter het juist instellen, met name bij WordPress websites, heeft enige expertise nodig om het optimale resultaat te bereiken en in alle browsers (Google Chrome, MS Explorer, etc.) een “groen slotje” te bewerkstelligen.

Het juist aanbrengen en instellen van het SSL-certificaat op uw website is dan ook een standaard onderdeel van ons WordPress SEO aanbod.


Meer Informatie

Wilt u meer bezoekers, laat ons dan uw website optimaliseren voor meer resultaat.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via volgend formulier of bel ons direct op: 06 – 128 65 659

WordPress SEO Offerte Aanvragen

Offerte WordPress SEO & Beveiliging

QWAIN - Quality Without Any Interesting Name
Uw partner voor professioneel, snel en betrouwbaar website design, ontwikkeling en trainingen.