QWAIN - Quality Without Any Interesting Name
Uw partner voor professioneel, snel en betrouwbaar website design, ontwikkeling en trainingen.

WordPress Website Ondersteuning

Heeft u een WordPress website gemaakt of laten maken, en wat extra ondersteuning nodig bij het maken van een backup, een verhuizing, het updaten van de plugins en thema of wilt u uw website uitbreiden ? Ook bij dit alles (en meer) kunnen wij u van dienst zijn.

WordPress Website Uitbreiden

WordPress Website Uitbreiden Wilt u uw huidige website uitbreiden, extra functionaliteit toevoegen, of mobiel-vriendelijk maken; ook daar kunnen we u bij van dienst zijn.

U kunt hierbij denken aan:

  • Responsive maken
  • Extra pagina’s of pagina indelingen
  • Een fotoalbum of portfolio
  • Mega-Menu functies
  • Extra zoekfunctionaliteit
  • Uitgebreide formulieren
  • Een webshop of afrekenmodule
  • Etc.

Net als voor onze webdesign-diensten rekenen we voor alle extra’s die u voor uw website wenst een vast afgesproken prijs, dus geen verrassingen achteraf.

Wilt u weten wat mogelijkheden zijn voor uw website, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.


WordPress Website Update & Backup

WordPress Website Update

Regelmatig komen er updates uit van WordPress. Vrijwel direct daarna komen er ook updates van plugins en thema’s. Om er zeker van te zijn dat uw website blijft werken en veilig blijft is het verstandig om uw website dan ook up-to-date te houden.

Bij iedere update is is het verstandig om vooraf een volledige backup te maken van uw gehele website inclusief de database waarop uw website draait.

Tijdens iedere update van WordPress en de bijbehorende updates van plugins en thema is uw website tijdelijk niet bereikbaar. Het is dus aan te raden om het tijdstip van update en het maken van een backup dusdanig te kiezen dat uw bezoekers er geen last van ondervinden.

Door onze uitgebreide ervaring met updates en het maken van backups kunnen we u garanderen dat uw website altijd optimaal bereikbaar zal zijn.


WordPress Website Langzaam

WordPress Website Traag

Een trage website is niet alleen erg vervelend voor uw bezoekers, maar komt ook uw ranking in Google niet ten goede. Een langzame website wordt namelijk lager geïndexeerd dan andere en bovenal wilt u niet dat uw bezoekers wegklikken omdat ze te lang moeten wachten op wat u te bieden hebt op uw website.

Afbeeldingen en video’s kunnen een vertragende factor zijn, maar zo zijn er meerdere.

Optimalisatie van alle content en de codes die ervoor zorgen dat uw content op uw website getoond worden kan dan een oplossing zijn.

Heeft u een trage website, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor onze website-optimalisatie diensten.


WordPress Website Beveiliging

WordPress Website Beveiliging

Beveiliging is tegenwoordig niet meer weg te denken bij het online plaatsen van een website. Heeft u een website zonder SSL-certificaat wordt u zelfs door Google afgerekend (minder hoog gewaardeerd in de zoekresultaten).

Browsers als Chrome, maar ook MS Explorer, geven sinds 2017 duidelijk aan of een website een SSL certificaat heeft; door in de browser een groen slotje of het woord “Veilig” te tonen.

De meeste hosting-providers geven een SSL certificaat gratis, maar voor het juist activeren en installeren op uw WordPress website komen er nog een paar technische handelingen bij kijken. Alle “oude” url’s dienen namelijk aangepast te worden.

Dit is slechts één van de beveiligingen die u op uw website zou moeten installeren (activeren). Daarnaast wilt u natuurlijk geen last hebben van spammers en/of hackers. Ook daar kunnen wij u mee van dienst zijn.

Een complete beveiliging van uw website kunnen we u ook voor u verzorgen. Neem daarvoor geheel vrijblijvend contact met ons op.


WordPress Website Verhuizen

WordPress Website Verhuizen

Uw huidige website verhuizen naar een andere hosting-provider ? Dat kan, u dient net als bij een verhuizing van de ene woning naar een andere, van de ene woonplaats naar de andere, rekening te houden met een aantal zaken.

Een verhuiskaartje…, zijn uw bezoekers ingelicht, is Google ingelicht ? Op het moment dat de verhuizing plaats vindt is uw website even niet bereikbaar, bij een juiste planning is dat kort, gaat er echter iets niet zoals gepland kan dat onverwacht langer zijn en dan is het toch prettig als iedereen daarvan op de hoogte is.

Iedere hostingprovider heeft zo zijn eigen beheersysteem, sommige zijn net iets technischer als de andere; maar het is altijd weer even “uuuh, hoe moet dat, hoe zit dat?” en ook die drempel moet even genomen worden en zo zijn er nog vele factoren die een verhuizing niet altijd even gemakkelijk maken en waardoor uw website te lang uit te lucht is of ranking-verlies ondervindt bij het niet juist informeren van de zoekmachines.

Net als bij het verhuizen van de ene woning naar een andere gaat alles sneller en soepeler als u uw website laat verhuizen door ervaren verhuizers.


WordPress Cursus

WordPress TrainingNaast de WordPress Website Ondersteunings- activiteiten welke we u hier tonen, kunnen we u ook volledig trainen in het maken, onderhouden en uitbreiden van uw WordPress website. Voor een compleet overzicht van alle trainingen welke we bieden, verwijzen we u graag naar onze pagina: WordPress Cursussen.

Het is ook mogelijk om een website samen met ons te maken en gelijktijdig een volledige training te krijgen, zodat u direct uw eigen website zelf maakt en volledig zelf kunt onderhouden en uitbreiden. Dat is mogelijk met DIT Pakket.

Wilt u simpelweg meer informatie of een persoonlijk vrijblijvend gesprek met ons, dat kan ook. Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons: 06 – 128 65 659.


Meer Informatie

Heeft u behoefte aan extra ondersteuning, uitbreiding van uw website nodig? Wilt u zeker zijn dat uw website up-to-date blijft en een juiste backup heeft? Een verhuizing inplannen? Of heeft u een specifieke wens, neem dan contact met ons op.

Vraag geheel vrijblijvend informatie aan via volgend formulier of bel ons direct op: 06 – 128 65 659

Informatie Aanvragen

Ondersteuning Offerte


 

QWAIN - Quality Without Any Interesting Name
Uw partner voor professioneel, snel en betrouwbaar website design, ontwikkeling en trainingen.