QWAIN - Quality Without Any Interesting Name
Uw partner voor professioneel, snel en betrouwbaar website design, ontwikkeling en trainingen.

WordPress Do It Together

Met ons WordPress Webdesign DIT Pakket bouwt u samen met ons uw eigen website vanuit niets geheel op. U slaat meerdere vliegen in één klap: een volledige training toegespitst op het maken, uitbreiden en onderhouden van uw eigen website en gelijktijdig bouwen we samen uw website.

Wilt u snel uw activiteiten op het internet tonen, online brengen en daarna volledig onafhankelijk uw eigen website kunnen uitbreiden en onderhouden ? Kies dan voor ons WordPress Webdesign DIT Pakket.


WordPress DIT Website Maken

WordPress DIY Pakket

U weet als geen ander wat u op uw website wilt tonen en communiceren. Hoe dat dan te realiseren daar gaan wij u volledig bij ondersteunen.

Samen maken we een schets aan de hand van uw wensen en eisen. Aan de hand van deze schets gaan we samen uw website maken. U ziet stap-voor-stap hoe we dat doen en kunt tijdens de bouw nog bijschaven. Uiteindelijk telt het resultaat, uw website; naar uw wensen en verwachting.

De enige voorbereiding welke we van u vragen is de content, de tekst en de afbeeldingen die u wilt gebruiken; de rest het daadwerkelijke bouwen doen we samen. Zijn we klaar weet u precies wat waar staat, hoe dat daar terecht is gekomen en hoe u dat kunt onderhouden en aanpassen.

Toekomstige uitbreidingen kunt u dan eenvoudig zelf verrichten.

Tijdens de bouw wordt uw website dusdanig ingericht dat zoekmachines uw website goed zullen vinden. Het gehele SEO-proces is dus ook inbegrepen.


WordPress DIT Training

WordPress DIY TrainingTijdens het bouwen van uw website leren we u gelijk hoe WordPress te installeren, in te richten en te onderhouden (updates, backups, etc.).

U leert alles wat we ook gedurende onze training “WordPress Starter” verzorgen.

Daar bovenop leren we u tevens hoe uw eigen website is gemaakt (het is ten slotte DIT) en u leert de specifieke kenmerken (elementen) van uw website, uw website te onderhouden en uit te breiden.

Tevens gaan we u de kneepjes aanleren van SEO, oftewel, hoe u uw website vindbaar kan maken in de zoekmachines als Google.

U leert tevens uw website te beveiligen en toekomstige updates van WordPress, plugins en het gebruikte thema te installeren. Ook wat u moet doen als het misgaat.

Het WordPress DIT pakket stopt dus niet bij het DIT bouwen. Na de DIT training is uw website een deel van uw activiteit geworden en kunt u geheel zelfstandig uw online activiteiten, uw online aanwezigheid onderhouden en uitbreiden.

QWAIN heeft mij op een fijne manier geholpen om mijn zelfvertrouwen in webdesign te hervinden. Dat gebeurde op een erg toegankelijke en prettige manier. En het resultaat is een goed werkende en mooie website!

Anita van Kempen Vorm Delight

WordPress DIT Pakket

Met DIT pakket bespaart u veel tijd en energie bij het zelf maken van een WordPress website. Vele zeggen “WordPress is eenvoudig en een website is zo gemaakt….”. Geloof ons, dat is in de praktijk niet zo. Voor een mooie, representative en responsive website is gedegen kennis en ervaring noodzakelijk.

Wij weten uit ervaring dat vele starten met het maken van een WordPress website en al na enkele dagen of soms weken afhaken en dan hulp inschakelen of zelfs geheel afhaken. Jammer, met DIT, kunt u dat voorkomen.

Met DIT bespaart u niet veel tijd en energie, bent u snel online en heeft u gelijk alle tools en kennis in huis om uw website zelf volledig te kunnen onderhouden.


Meer Informatie

Informatieformulier: WordPress DIT Pakket

Offerte WordPress DIT Pakket

QWAIN - Quality Without Any Interesting Name
Uw partner voor professioneel, snel en betrouwbaar website design, ontwikkeling en trainingen.