QWAIN - Quality Without Any Interesting Name
Uw partner voor professioneel, snel en betrouwbaar website design, ontwikkeling en trainingen.

WordPress Beveiliging

Iedere website is gevoelig voor spam en vaak een doelwit van hackers, zeker als het gaat om informatie-uitwisseling met bezoekers van uw website. Google gaat daar tevens serieus mee om en geeft websites zonder een goede beveiliging zelfs een lagere score in de zoekresultaten.

Webbrowsers als Google Chrome, MS Explorer en MS Edge laten tegenwoordig bezoekers van websites duidelijk zien of een website wel veilig is of niet.

Het beveiligen van uw website is dus een serieuze aangelegenheid geworden.


WordPress SSL

WordPress Website Beveiliging

SSL staat voor Secure Sockets Layer en wordt gebruikt voor het beveiligen van een internetverbinding.

In het kort komt het erop neer dat gegevens welke uitgewisseld worden (bijvoorbeeld een contactformulier, een online-offerte of aankoop via een website) niet onderschept kunnen worden door derden en dus alleen bedoeld zijn voor uw website.

Door een SSl-certificaat komt er in de adresbalk een groen slotje met https:// in plaats van https://.

WordPress SSL-certificaten werken het zelfde as SSL-certificaten voor normale websites, echter zijn er wel een aantal technische ingrepen nodig om dat slotje daadwerkelijk op groen te krijgen.

Met onze WordPress Beveiliging dienst nemen we al die technische zaken volledig uit handen en zorgen we ervoor dat uw WordPress website vanaf dat moment ook dat groene slotje zal behouden.

En wist u het misschien nog niet, maar zo’n SSL-certificaat heeft direct invloed op uw score binnen de zoekresultaten van de Google’s en dus uw algehele score op SEO-vlak.

Tevens is het gebruik van een SSL-certificaat, onder bepaalde omstandigheden, verplicht volgende de in mei van dit jaar ingevoerde AVG.


WordPress Anti-Spam Inrichting

WordPress BeveiligingWordt u eindelijk goed gevonden door de zoekmachines, dan is de kans erg groot dat u ook gevonden zal worden door spammers en hackers.

Afhankelijk van de content van uw website kunt u daar meer last van ondervinden dan andere, maar leuk is anders.

Met de juiste tools en inrichting kunnen we u behulpzaam zijn in het terugdringen van het aantal spammers.

We gaan dus een stapje verder dan het simpelweg aanbrengen van een SSL-beveiligingscertificaat en bekijken en implementeren alle mogelijke opties om uw website veilig te maken en zo te houden.


WordPress Website Backup

WordPress Backup

Naast het beveiligen van uw WordPress website is het ook noodzakelijk om regelmatig een backup te maken van uw website. Iedere bergbeklimmer heeft een reserve-touw, iedere skydiver een reserve-parachute, maar heeft u wel een reserve backup van uw website ?

Uw website volledig veilig stellen kan eenvoudigweg niet zonder een goede backup.

Ook komen er regelmatig komen er updates uit van WordPress. Vrijwel direct daarna komen er ook updates van plugins en thema’s. Om er zeker van te zijn dat uw website blijft werken en veilig blijft is het verstandig om uw website dan ook up-to-date te houden.

Bij iedere update is is het verstandig om vooraf een volledige backup te maken van uw gehele website inclusief de database waarop uw website draait.

Tijdens iedere update van WordPress en de bijbehorende updates van plugins en thema is uw website tijdelijk niet bereikbaar. Het is dus aan te raden om het tijdstip van update en het maken van een backup dusdanig te kiezen dat uw bezoekers er geen last van ondervinden.

Door onze uitgebreide ervaring met updates en het maken van backups kunnen we u garanderen dat uw website altijd optimaal bereikbaar zal zijn.


Meer Informatie

Wilt u meer bezoekers, minder spam, laat ons dan uw website beveiligen voor meer resultaat.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via volgend formulier of bel ons direct op: 06 – 128 65 659

Offerte WordPress Beveiliging

Offerte WordPress Beveiliging

QWAIN - Quality Without Any Interesting Name
Uw partner voor professioneel, snel en betrouwbaar website design, ontwikkeling en trainingen.