WordPress - Page Builders

 
WordPress Thema & Plugins Wetenswaardigheden

WordPress Thema's & Plugins

WordPress thema's en plugins zorgen ervoor dat uw website de stijl (thema) verkrijgt die u voor ogen hebt. Met plugins is de functionaliteit van WordPress bijna onbeperkt uitbreidbaar.

De meeste plugins zijn te verkrijgen via WordPress.org; echter zijn alle beschrijvingen meestal in het Engels. Hoe ze te gebruiken en eventueel aan te passen wordt meestal niet beschreven of zeer sumier.

We hopen u met onze "WordPress Wetenswaardigheden" een stap in de goede richting te helpen.

Heeft u nog vragen stuur ons dan een e-mail via: info@qwain.nl en wilt u op de hoogte blijven van onze laatste berichten, volg ons dan op Facebook.

Zoeken
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type

Visual Composer en Gutenberg

WPBakery en Gutenberg

Voor Gutenberg hadden we TinyMCE, de Classic Editor van WordPress. Visual Composer werkt vlekkeloos met de Classic Editor. maar hoe zit dat nu met de nieuwe editor Gutenberg ?


WordPress Page Builder Content Blokken

Page Builder Content Blokken

Contentblokken op meerdere pagina's of in meerdere berichten gebruiken met de mogelijkheden van een Page Builder wordt eenvoudig met deze plugin.


WordPress Visual Composer

Visual Composer Intro

"Page Builders" worden meer en meer toegepast voor het maken van een website met WordPress. "Visual Composer" is één van deze en wordt meer en meer meegeleverd bij de commerciële...