QWAIN Logo

Website Ontwikkeling

Training & Ondersteuning
WordPress Webdesign Oplossingen

Een nieuwe website maken, uw huidige website aanpassen of uitbreiden… SEO, optimalisatie, content-marketing, een website verhuizing… alles wat maar te maken heeft met uw aanwezigheid op het niet meer weg te denken “internet”; daarmee kunnen wij u van dienst zijn. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte.Webdesign & Ontwikkeling

Ons specialisme is het ontwerpen en ontwikkelen van een website die uw activiteiten het beste naar voren laat komen en een attractie vormt voor de bezoekers van uw website.

Door onze diepgaande ervaring met WordPress en het ons goed en snel kunnen inleven in uw situatie zijn we in staat in een zeer kort tijdbestek een eerste design te kunnen presenteren.

U zult verrast staan van het resultaat, waarna we binnen een paar weken de volledige site kunnen opleveren.

Meer info →

WordPress Webdesign

Google Optimalisatie (SEO)

Website Optimalisatie

Een website online zetten, wil niet gelijk inhouden dat uw website ook goed gevonden wordt in Google en andere zoekmachines. “Zoek Machine Optimalisatie” is dan ook niet meer weg te denken bij het maken en online plaatsen van een website.

Zoekmachines willen graag gevoed worden met de juiste trefwoorden en content.

Standaard zijn alle door ons ontwikkelde websites daarop ingericht. We kunnen dat ook verzorgen voor reeds bestaande WordPress websites.

Meer info →


Website Uitbreiden

Wilt u uw huidige website uitbreiden, extra functionaliteit toevoegen als een portfolio, een betere zoekfunctionaliteit, uitgebreide formulieren, een webshop of uw website mobiel-vriendelijk maken; ook daar kunnen wij u bij van dienst zijn.

Net als voor onze webdesign-diensten rekenen we voor alle extra’s die u voor uw website wenst een vast afgesproken prijs, dus geen verrassingen achteraf.

Wilt u weten wat mogelijkheden zijn voor uw website, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Meer info →

WordPress Website Uitbreiden

Website Beveiliging

WordPress Website Beveiliging

Bij het online aanwezig zijn via een website is beveiliging niet meer weg te denken. Beveiliging gaat verder dan alleen maar Spam en Hackers tegen houden. Ook AVG, en SSL zijn ondertussen een ‘must-have’ geworden.

Wetgeving, en zoekmachines zijn kritisch geworden in het beoordelen van uw aanwezigheid op het internet.

In alle aspecten van veiligheid kunnen wij u van dienst zijn.

Meer info →


Website Support

Uw website verhuizen, kleine design aanpassingen, ondersteuning bij het uitvoeren van updates of het maken van een backup…. heeft u behoefte aan een training aangaande het onderhouden van uw content….

Ook daar kunnen wij u bij van dienst zijn.

Al onze ondersteunende diensten kunnen zowel bij u op locatie of op afstand (via internet, mail, whats-app) plaatsvinden, wat u het prettigst vindt !

Meer info →

WordPress Website Update

QWAIN - Quality Without Any Interesting Name
Uw partner voor professioneel, snel en betrouwbaar website design, ontwikkeling en trainingen.


We ontwikkelen graag een website voor u en met u !

Benieuwd hoe we te werk gaan, bekijk dan deze pagina: “Website Design“, of wilt u liever zelf uw website maken ? Een website zelf maken kan ook, maak dan gebruik van “DIT Pakket“.


Klant recenties

Van sollicitanten en cliënten krijgen we positieve reacties op onze website. Ze vinden de site mooi gemaakt en een 'zorgzame, vriendelijke, duidelijke en rustige' uitstraling hebben waardoor ze nog meer belangstelling kregen om bij ons te solliciteren of in zorg te komen. Een compliment voor jullie en dus een schouderklop van ons.

Dimitra Voudouri ZorgInjection Thuiszorg


WordPress Cursussen

WordPress Cursussen, in groepsverband of persoonlijk, een basis of gevorderden -training. Ook dat kunnen we voor u verzorgen. Hieronder een beknopt overzicht van ons WordPress training aanbod. Zit er niet tussen wat u zoekt, dan is een op-maat training wellicht iets voor u. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte.WordPress Starter

Een 1 of 2 daagse training om alle in en outs van WordPress onder de knie te krijgen.

Meer Info →

WordPress Design

Thema's en stijlen aanpassen, custom css, zijn slechts een paar onderdelen van deze training.

Meer Info →

WordPress Webshop

Maak zelf de basis voor een webshop in WordPress. WooCommerce...

Meer Info →
QWAIN WordPress Trainingen


WordPress SEO

Beter vindbaar worden in Google, met SEO voor WordPress leert u de...

Meer Info →

Visual Composer

De nieuwe manier van werken met WordPress, 'Visual Page Building'. Geen programmeer...

Meer Info →

WordPress Formulieren

Interactie met uw bezoekers ? Met Interactieve Formulieren leert u om...

Meer Info →

Met de komst van WordPress versie 5.0 wordt er afscheid genomen van de traditionele content-editor. De update naar deze versie heeft impact op zowel de werkwijze als voor bestaande content.

Met deze training leert u alle “do’s & don’ts” van het werken met de nieuwe Gutenberg-editor en hoe u veilig uw bestaande website kunt overzetten, zonder verlies van uw huidige content en opgebouwde ranking in de zoekmachines.

Meer info →Klant recenties

Onze website is dankzij de de inspirerende cursus-dagen tot stand gekomen.

André van der Hoeven Hoornwijck Groep


WordPress Wetenswaardigheden

Regelmatig schrijven we artikelen over o.a. handige WordPress Plugins en hoe die te gebruiken. We geven hier ook tips aangaande het inzetten van allerlei tools om beter vindbaar te worden in de zoekmachines etc. Op de hoogte blijven, volg ons dan eenvoudig op Facebook.

Onze laatste berichten:


CSS Tekst effecten
28 maart 2019

CSS Tekst Uitsnijden

Tekst als een soort van sticker over een afbeelding plaatsen waarbij de tekst op de sticker lijkt uitgeknipt....

Lees verder

QWAIN - Quality Without Any Interesting Name
Uw partner voor professioneel, snel en betrouwbaar website design, ontwikkeling en trainingen.